αγοραστε ενα συστημα ασφαλειας συναγερμο DIY

2011-09-28 10:29

Με τις προόδους της τεχνολογίας, τα συστήματα ασφαλείας που ήταν «μακριά» από τον ιδιοκτήτη της μεσαίας τάξης, τώρα δείχνουν να εμφανίζονται σε όλα τα νοικοκυριά. Η ποικιλία των συστημάτων ασφαλείας σήμερα είναι εκπληκτική. Αλλά ακριβώς όπως κάθε άλλο προιόν που αφορά το σπίτι, η ερώτηση για το αν το σύστημα ασφαλείας είναι αποδοτικό ή όχι, μας έρχεται πάντα στο νου. Για να μας βοηθήσει όμως να πάρουμε την σωστή απόφαση, ας συγκρίνουμε μερικές εναλλακτικές που είναι διαθέσιμες.  

συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας τιμές

 

Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας, με το πέρασμα των χρόνων, έχουν αυξήσει τη δημοτικότητά τους κυρίως με το πόσο απλά και προσιτά είναι στην εγκατάστασή τους. Με ασύρματους αισθητήρες, που λειτουργούν με μπαταρίες, σας επιτρέπουν να έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας χωρίς καλώδια, που είναι μια πολύ καλή λύση για τα παλαιότερα σπίτια και τα διαμερίσματα στα οποία δεν έχει γίνει προεγκατάσταση καλωδιών για συναγερμό.

Αν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας, είναι σημαντικό να χαρτογραφήσετε προσεκτικά την κατοικία σας, και να σκεφθείτε όλα τα πιθανά σημεία από όπου μπορούν να εισβάλουν στην κατοικία σας. Πρέπει να σκεφθείτε με το μυαλό ενός ληστή, σκεφθείτε όλα τα τρωτά σημεία του σπιτιού σας και το πως μπορούν να θωρακιστούν. 

συναγερμοι

Τα περισσότερα από τα « κάντο μόνος σου» (DIY) συστήματα ασφαλείας σας παραδίδονται έχοντας στην συσκευασία τους τα βασικά εξαρτήματα. Εξαρτάται από το μέγεθος και το εύρος της κατοικίας σας, αν θα χρειαστείτε κάποια επιπρόσθετα αξεσουάρ για να τα εντάξετε στο κυρίως σύστημα ασφαλείας συναγερμού. Αυτό μπορεί να αυξήσει το κόστος αλλά χωρίς το σωστό σετάρισμα μπορεί να εγκαταστήσετε ένα άχρηστο σύστημα συναγερμού ασφαλείας. Η εγκατάσταση ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας δεν είναι μία περιοχή όπου μπορείτε να κόψετε γωνιές, συνήθως είναι εύκολο να το κάνετε μόνος σας, διαφορετικά καλέστε έναν ειδικό.

Η επόμενη επιλογή οικιακού συστήματος ασφαλείας, είναι τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας. Αυτά μπορούν να σημάνουν λανθασμένο συναγερμό αν εγκατασταθούν σωστά, πολύ λιγότερο. Τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας είναι πολύ πιο δύσκολα για να εγκατασταθούν, αλλά αν είστε καλός με τα καλώδια, αυτά τα συστήματα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Και όπως και με τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας, έτσι και με τα εσνύρματα, θα πρέπει να μελετήσετε σωστά το πού θα εγκαταστήσετε το σύστημα. Σκεφθείτε τρόπους που θα μπορούσε ο εισβολέας να εισβάλει στο σπίτι σας και σχεδιάστε το σύστημα πάνω σ΄αυτούς τους τρόπους. Δεν έχει νόημα να εγκαταστήσετε έναν σοφιστικέ ανιχνευτή κίνησης αν μπορεί ο εισβολέας να το δεί και να το προσπεράσει. 

συστήματα ασφαλείας συναγερμοίσυστηματα ασφαλειας diy

Αν δεν είστε σε θέση να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ασφαλείας εσείς οι ίδιοι, πολλές εταιρείες συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης, θα μπορούν να εγκαταστήσουν εκείνοι το σύστημα ασφαλείας με επιπλέον χρέωση τοποθέτησης .

ασύρματοι συναγερμοί

Τέλος θα πρέπει να αναλογιστείτε πως θα παρακολουθείτε το σύστημα ασφαλείας. Τα τωρινά συστήματα καλούν αυτόματα το κινητό σας τηλέφωνο ή στέλνουν SMS και οι εγκληματίες έχουν πιαστεί επ’ αυτοφώρο με αυτόν τον τρόπο. 

Αυτές ήταν μερικές συμβουλές εκτίμησης στην ζυγαριά των οφελών του να εγκαταστήσετε ένα ασύρματο σύστημα, μόνοι σας.

Την σελίδα που βλέπετε την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε;              Κάντε ένα κλικ!

Τεχνικές οδηγίες ασύρματων συστημάτων συναγερμών

2020-03-31 16:09
Έχετε φόβο ότι οι διαρρήκτες θα σπάσουν το τζάμι στο παράθυρο ή στην μπαλκονόπορτα;  Ασφαλίστε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες και γενικά τις πόρτες με τζάμι με ανιχνευτές θραύσης τζαμιών.  Οι αισθητήρες θραύσης κρυστάλλων είναι ένα ακόμη συμπλήρωμα στο οπλοστάσιο σας για την οικιακή ή επαγγελματική ασφάλεια. Τοποθετούνται σε κοντινή απόσταση δηλαδή απέναντι ή δίπλα στο παράθυρο ή στη μπαλκονόπορτα στην οροφή ή στον τοίχο και γενικά στο τζαμί που θεωρείται πιθανή είσοδο του ληστή...
2020-03-19 11:46
Το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να τρέψει σε φυγή έναν διαρρήκτη ή να σας ειδοποήσει άμεσα ότι ένα συγγενικό πρόσωπο χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Τα κουμπιά πανικού είναι απλές αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικές συσκευές ατομικής ασφάλειας. Συνδυάζονται με εξωτερική ή εσωτερική σειρήνα ή με κάποιο ασύρματο σύστημα άμεσης ειδοποίησης των ατόμων που μπορούν να τρέξουν να μας βοηθήσουν σε μία δύσκολη στιγμή καλώντας τους ηχητικά ή τηλεφωνικά.    Τα κουμπιά πανικού που ενσωματώνουν σειρήνα...
2018-11-20 12:18
Οι ανιχνευτές κίνησης PIR (passive infrared radiation) είναι εδώ και δεκαετίες ένα αναπόσπαστο τμήμα των συστημάτων συναγερμού ασφαλείας. Οι συναγερμοί μπορούν να χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία από τρόπους προκειμένου να εντοπίσουν πιθανές κινήσεις. Αυτοί οι τρόποι μπορεί να γίνονται με μικροκύματα, υπέρηχα, ραδιοκύματα και φυσικά υπέρυθρα. Ανάμεσα σ' όλες αυτές τις λύσεις, επικρατέστερη παραμένει ακόμα η χρήση των υπέρυθρων κυμάτων και ειδικότερα των παθητικών ανιχνευτών υπέρυθρης...
2010-08-09 10:45
Οι μαγνητικές επαφές συναγερμού είναι η περιμετρική προστασία του χώρου που είναι τοποθετημένο το σύστημα συναγερμού. Η μαγνητική παγίδα εγκαθίσταται συνήθως σε εξωτερικές πόρτες, μπαλκονόπορτες, παράθυρα, παράθυρα WC ή οποιοδήποτε άνοιγμα, που είναι προσβάσιμο από το εξωτερικό τμήμα του οικήματος. Οι ασύρματες μαγνητικές επαφές αποτελούνται από δύο μέρη που συνήθως τοποθετούνται π.χ στη μπαλκονόπορτα με ταινία διπλής όψεως. Το ένα τμήμα της...
1 | 2 >>

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ Αισχύλου 4 Ελευσίνα Αττικής ΤΚ 19200
210.554.3227 211.800.0210 210.554.3222 info@mat-security.com fax: 210.554.3222

Νέο κατάστημα:
Δωριέων 10 Περιστέρι
Τηλ.:210.5710.074