Αναζητηση στον ιστότοπο

Ασύρματα συστήματα συναγερμών voice alarms

2019-11-11 11:15

" Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες ...  "  λέει ένα φωνητικό μήνυμα ή τουλάχιστον κάπως έτσι ξεκινάει να μας ειδοποιεί για τον τρόπο που θα πρέπει ν' αντιμετωπίσουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. 

Τα φωνητικά μηνύματα είναι πλέον γεγονός και είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου όταν αυτός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια κατάσταση, που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση. Αυτά τον καθοδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια και δεν κάνει λάθος. Είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος ώστε όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα με το μορφωτικό τους επίπεδο να μπορούν να ανταποκριθούν σε μια κρίσιμη κατάσταση με επιτυχία. 

Έτσι τα φωνητικά μηνύματα σε συνδιασμό με την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για πληρέστερη ασφάλεια του ατόμου, φροντίζουν ώστε να ανατέλλει ένα ευνοικότερο μέλλον για τη βιομηχανία των συστημάτων ασφαλείας : τα φωνητικά μηνυμάτα ασφαλείας  ή όπως είναι γνωστά στο ευρή κοινό voice alarms.  

συναγερμοί συναγερμός σπιτιού

Βασική μέριμνα είναι η ελαχιστοποίηση των απωλειών από οποιαδήποτε αιτία και αν προέρχονται αυτές. Μία πυρκαγιά ή μία διάρρηξη  θα πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, που όμως με τη χρήση των συστημάτων συναγερμού πολλές φορές αυτό δεν είναι εφικτο. Άλλοι λένε ότι το πληκτρολόγιο του συτήματος ασφαλείας που έχουν είναι μικρό, άλλοι ότι είναι δυσανάγνωστο, άλλοι δεν μπορούν να το χειριστουν, άλλοι δε θυμούνται τους κωδικούς τους, όπως όμως και να ΄χει ο παρανομαστής είναι κοινός : ελαχιστοποίηση της ασφάλειας. Πρέπει να γίνουν λοιπόν τα συστήματα ασφαλείας πιο αποτελεσματικά και σ΄αυτό θα συμβάλλει η βελτίωσή τους ιδιαίτερα όταν αυτή καταφέρει να συνδιαστεί με την υπηρεσία φωνητικών μηνυμάτων ασφαλείας, πάντοτε στη γλώσσα του χρήστη για να γίνουν κατανοητές όλες οι οδηγίες που θα δωθούν. 

ασύρματοι συναγερμοί voice alarms

Ένας διαρκής αγώνας των εταιρειών παραγωγής  συστημάτων ασφαλείας ο οποίος έχει πλέον δείξει  ότι τα  ασύρματα συστήματα πρέπει να είναι φιλικά προς το χρήστη, να υποστηρίζονται από νέες εχνολογίες, να υποστηρίζονται απο φωνητικές οδηγίες , στη δεδομένη περίπτωση από Ελληνικές ηχογραφημένες οδηγίες, για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο κατανοητά από το χρήστη. 

Μ΄αυτό τον τρόπο μικραίνουμε το χρόνο αντίδρασής μας κάνοντας την κατάσταση να αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματκά. Στόχος επιτεύχθει. 

συναγερμοί ασύρματοι voice alarms

 

Πισω

Συστήματα ασφαλείας με Ελληνικές ηχογραφημένες φωνητικές οδηγίες.

Ασύρματοι συναγερμοί με τηλεφωνικές ηχογραφημένες οδηγίες σε περίπτωση παραβίασης.

Συστήματα συναγερμών με εύκολη λειτουργία και φωνητικές εντολές για να μην πανικοβάλεστε .

Τηλεφωνικό κέντρο :2105543222 -2118000210 - 2105710074

Προσφορές σε συστήματα ασφαλείας συναγερμοί κάμερες καταγραφικά spy gadgets

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode