Δυνατοτητες συστηματων ασυρματων συναγερμων

2009-09-16 18:44

Πολλές φορές η  χαμηλή τιμή των προϊόντων μας προβληματίζει τους ενδιαφερόμενους μήπως η χαμηλή τιμή των προϊόντων οφείλετε στην χαμηλή ποιότητα αυτών.

Η απάντηση είναι όχι. Γιατί η χαμηλή τιμή των προϊόντων μας οφείλεται στην πώληση μεγάλων ποσοτήτων. Αναφορικά με την ποιότητα και τις δυνατότητες τους σας παραθέτουμε κατωτέρω περισσότερες πληροφορίες.

Α. Οι συναγερμοί μας διαθέτουν ζώνες με διαφορετικά χαρακτηριστικά η κάθε μία για να προσαρμόσετε τον ασύρματο συναγερμό ανάλογα με τις ανάγκες σας, ήτοι :

Ι. Ζώνη άμεσης ειδοποίησης. Αυτή η ζώνη έχει το χαρακτηριστικό ότι όταν κάποια από τις περιφερειακές συσκευές η οποία ανήκει σε αυτή τη ζώνη ενεργοποιηθεί τότε ενεργοποιείτε άμεσα η σειρήνα-ες και η κεντρική μονάδα δίνει την εντολή να τηλεφωνήσει.

ΙΙ. Ζώνη καθυστέρησης. Αυτή η ζώνη έχει το χαρακτηριστικό ότι όταν κάποια από τις περιφερειακές συσκευές η οποία ανήκει σε αυτήν την ζώνη ενεργοποιηθεί, τότε ενεργοποιείτε η σειρήνα-ες και η κεντρική μονάδα δίνει την εντολή να τηλεφωνήσει, στο προκαθορισμένο τηλεφωνικό νούμερο που εσείς έχετε ορίσει, με καθυστέρηση 30 δευτερολέπτων. Συνήθως σε αυτή τη ζώνη βάζουμε τον αισθητήρα της κύριας εισόδου έτσι ώστε να μας δοθεί ο χρόνος να αφοπλίσουμε το συναγερμό από το πληκτρολόγιο της κεντρικής μονάδας.

ΙΙΙ. Εσωτερική ζώνη. Αυτή η ζώνη έχει το χαρακτηριστικό ότι όταν έχουμε θέσει τον συναγερμό στην λειτουργία « HOME» και κάποιος από τους αισθητήρες ο οποίος ανήκει σε αυτή τη ζώνη ενεργοποιηθεί, τότε δεν ενεργοποιείτε η σειρήνα-ες και η κεντρική μονάδα δίνει την εντολή να τηλεφωνήσει, στο προκαθορισμένο τηλεφωνικό νούμερο που εσείς έχετε ορίσει. Σ’ αυτή τη ζώνη βάζουμε τους αισθητήρες των εσωτερικών χώρων, με αυτό τον τρόπο τους απομονώνουμε και   έτσι μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα στο εσωτερικό του σπιτιού.

ΙV. Ζώνη έκτακτης ανάγκης. Αυτή η ζώνη έχει το χαρακτηριστικό ότι όταν κάποια από τις περιφερειακές συσκευές, η οποία ανήκει σ’ αυτή τη ζώνη, ενεργοποιηθεί τότε ενεργοποιείτε άμεσα η σειρήνα-ες και η κεντρική μονάδα δίνει την εντολή να τηλεφωνήσει ασχέτως αν το σύστημα συναγερμού είναι οπλισμένο ή όχι. Σ’ αυτή τη ζώνη μπορούμε να βάλουμε και τους ανιχνευτές καπνού, διαρροής αερίου ή νερού.

Β. Επίσης οι συναγερμοί μας διαθέτουν τη δυνατότητα σε περίπτωση ενεργοποίησης του συστήματος συναγερμού να κληθούν έως και 6 τηλεφωνικοί αριθμοί. Με αυτό τον τρόπο καθίστατε περιττή η σύνδεση σας με κέντρο σημάτων και σας παρέχουμε την εξοικονόμηση περίπου 150 Euro ετησίως. Αν παρόλα αυτά είναι επιθυμητή η σύνδεση σας με κέντρο σημάτων, το σύστημα συναγερμού μας σας δίνει και αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα όχι μόνο με ένα αλλά με δυο κέντρα σημάτων. 
 

Γ. Μπορεί κάποιος να έχει την απορία: Η κατοικία μου (συνήθως εξοχική) δεν διαθέτει τηλεφωνική γραμμή. Τί κάνω σ’ αυτή την περίπτωση;

Εμείς σας παρέχουμε το σύστημα συναγερμού MYL-7M3, το όποιο δεν χρειάζεται σταθερή γραμμή αλλά μόνο μια κάρτα SIM και σε περίπτωση ενεργοποίησης του έχει τη δυνατότητα να σας ειδοποιήσει είτε με τηλεφώνημα ή με την αποστολή ενός MMS.

Δ. Διαθέτουν τηλεχειριστήρια για να οπλίζετε και να αφοπλίζετε τον συναγερμό χωρίς να χρειάζεται το πληκτρολόγιο της κεντρικής μονάδας και η απομνημόνευση ενός ακόμα αριθμού PIN.

Ε. Έχει την δυνατότητα ενεργοποίησης λειτουργιάς κατά των παρεμβολών, αν και τα ασύρματα συστήματα συναγερμών έχουν αναβαθμιστεί τεχνολογικά κατά πολύ τα τελευταία χρόνια, για να μην κινδυνεύουν από παρεμβολές.

Ζ. Διαθέτει λειτουργία ειδοποίησης σε περίπτωση προβλήματος ή βανδαλισμού της τηλεφωνικής γραμμής.

Η. Έχει την δυνατότητα να τοποθετήσουμε εσωτερική και εξωτερική σειρήνα ενσύρματη ή ασύρματη 110 db η καθεμία. 

Βέβαια κάποιοι  θα αναρωτηθούν:  Μήπως το μικρό  κόστος της κεντρικής μονάδος  σημαίνει ακριβές περιφερειακές  συσκευές ;

Φυσικά και όχι. Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε περιφερειακές συσκευές όπως, ανιχνευτές κίνησης θερμού αντικειμένου (ραντάρ) με υπέρυθρες ακτίνες (P.I.R), ανιχνευτές καπνού, ανιχνευτές διαρροής αερίου, μαγνητικές επαφές, μπουτόν πανικού, εσωτερικές ή εξωτερικές σειρήνες, αισθητήρες θραύσης κρυστάλλων κτλ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά συστήματος συναγερμού συγκρίνεται τις τιμές και τις δυνατότητες των προϊόντων μας με αυτές του ανταγωνισμού.

 

Τεχνικές οδηγίες ασύρματων συστημάτων συναγερμών

2018-11-20 12:18
Οι ανιχνευτές κίνησης PIR (passive infrared radiation) είναι εδώ και δεκαετίες ένα αναπόσπαστο τμήμα των συστημάτων συναγερμού ασφαλείας. Οι συναγερμοί μπορούν να χρησιμοποιούν μια μεγάλη ποικιλία από τρόπους προκειμένου να εντοπίσουν πιθανές κινήσεις. Αυτοί οι τρόποι μπορεί να γίνονται με μικροκύματα, υπέρηχα, ραδιοκύματα και φυσικά υπέρυθρα. Ανάμεσα σ' όλες αυτές τις λύσεις, επικρατέστερη παραμένει ακόμα η χρήση των υπέρυθρων κυμάτων και ειδικότερα των παθητικών ανιχνευτών υπέρυθρης ακτινοβολίας οι οποίοι είναι γνωστοί με το όνομα PIR.  Πολλές φορές οι αισθητήρες PIR χρησιμοποιούνται...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Την σελίδα που βλέπετε την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε;              Κάντε ένα κλικ!

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

2019-11-26 19:23
Οι συναγερμοί είναι συστήματα ασφαλείας τα οποία εμποδίζουν την παραβίαση του απιτιού ή του γραφείου σας και προστατεύουν την οικογένεια και την περιουσίας σας. Σίγουρα σας γεννιέται το ερώτημα: υπάρχει συναγερμός ο οποίος δεν παραβιάζεται; Άκομα και για το πιο ακριβό συστήμα συναγερμού υπάρχει πάντα κάποιο μικρό...
2019-11-05 11:24
Οι συνεχόμενες ληστείες, δυστυχώς, έχουν γίνει ο καθημερινός φόβος και τρόμος των μικρολιανοπωλητών. Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι, παρά τα μέτρα που παίρνουν οι μικροεπιχειρηματίες, νιώθουν ανυπεράσπιστοι μιας και μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν λεία των επίδοξων διαρρηκτών.  Η αστυνομία δέχεται καθημερινά κλήσεις...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ Αισχύλου 4 Ελευσίνα Αττικής ΤΚ 19200
210.554.3227 211.800.0210 210.554.3222 info@mat-security.com fax: 210.554.3222

Νέο κατάστημα:
Δωριέων 10 Περιστέρι
Τηλ.:210.5710.074