Αναζητηση στον ιστότοπο

Δικτυακές κάμερες επιτήρησης

2020-03-26 11:17

Οι κάμερες επιτήρησης χώρων που συνδέονται σε δίκτυα, μπορούν να ελέγχονται απομακρυσμένα, να καταγράφουν στη δική τους μνήμη εικόνα υψηλής ευκρίνειας ή να τη μεταδίσουν στο δίκτο χωρίς να καταναλώνουν μεγάλο εύρος ζώνης και να δουν ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

κάμερες

Πριν ενσωματώσουν δικτυακές τεχνολογίες, οι κάμερες επιτήρησης χώρων ήταν απλώς κάμερες. Δηλαδή μετ'εδιδαν αναλογική εικόνα σ΄μία ή περισσότερες οθόνες μέσω κλειστού τηλεοπτικού κλειστού κυκλώματος (CCTV). Με την ενσωμάτωση όμως της δικτυακής τεχνολογίας στις κάμερες παρακολούθησης περί το τέλος της δεκαετίας το 90, οι κάμερες απέκτησαν δικές τους διευθύνσεις (IPs) και μπορούσαν να συνδεόνται σε δίκτυα υπολογιστών, για να μεταδίδουν την ψηφιακή εικόνα τους σε οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή laptop ή μέσω διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας, οπουδήποτε στον κόσμο. Εκτός αυτού, οι κάμερες παρακολούθησης IP μπορούν να έχουν πολύ μεγαλύτερη ευκρίνεια από τις αναλογικές, να ελέγχουν μεγαλύτερη έκταση, να λαμβάνουν εντολές περιστροφής και εστίασης από μακριά. 

κάμερες ip

Με λίγα λόγια, οι κάμερες παρακολούθησης IP δεν έχουν απλώς μία ιντερνετική διεύθυνση που τους επιτρέπει να συνδέονται σε δίκτυα υπολογιστών, αλλά ανάλογα με το μοντέλο μπορεί να ενσωματώνουν εξελιγμένα κυκλώματα και λογισμικό που τους δίνει ικανή ευφυϊα. Στο e-shop μας παρουσιάζουμε κάμερες επιτήρησης ιδιωτικών ή επαγγελματικών εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων ( σπίτια, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, αποθήκες κλπ) οι οποίες διαθέτουν ευκρίνεια, zoom, περιστροφή, στιβαρότητα κατασκευής.

κάμερα εξωτερική ip

Οι βασικές κατηγορίες των καμερών ανάλογα με το οπτικό πεδίο που μπορούν να καλύψουν χωρίζονται σε δύο, τις σταθερές και τις PTZ. Οι σταθερές μπορούν να βλέπουν μόνο σε μία σταθερή και προκαθορισμένη περιοχή. Βέβαια μπορούν να κάνουν zoom ή να κάνουν ευρυγώνια λήψη καλύπτοντας μεγαλύτερο χώρο. Αντίθετα οι PTZ κάμερες επιτήρησης μπορούν να περιστρέφονται οριζόντια ή κατακόρυφα και φυσικά να ζουμάρουν. Τόσο οι σταθερές όσο και οι PZT κάμερες κυκλοφορούν σε δύο τύπους, τον απλό και το DOME. Στις κάμερες PTZ, οι εντολές για περιστροφή και ζουμάρισμα διαβιβάζονται απομακρυσμένα από το καλώδιο που μεταδίδει την εικόνα, αλλά αυτές οι κινήσεις μπορούν να γίνονται και αυτόματα από την ίδια την κάμερα.

 

 

Πισω

Είδη παρακολούθησης και ασφαλείας σε οικονομικές τιμές

Κάμερες επιτήρησης για προστασία ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων

Έξυπνες λύσεις και μοναδικές προσφορές για σας. Ζητήστε μας την προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και σίγουρα θα σας ικανοποίηση.

Τηλεφωνικό κέντρο: 210.5543.222 - 210.5710.074 - 211.8000.210

Τα νεότερα συστήματα παρακολούθησης

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode