Δυνατοτητες ασυρματων συναγερμων GSM

2009-11-22 11:46

Τα ασύρματα συστήματα συναγερμών GSM είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα ασφαλείας. Στους συναγερμούς GSM δεν είναι απαραίτητο να έχετε στην κατοικία σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο σταθέρη τηλεφωνική γραμμή, αφού μπορείτε με την αγορά μιας κάρτας SIM οποιασδήποτε εταιρίας κινητής τηλεφωνίας να την ενσωματώσετε στο συστήμα του συναγερμού εύκολα και γρήγορα. Οι ρυθμίσεις γίνονται από το κινητό τηλέφωνο σας με απλές, ξεκάθαρες εντολές που αποθηκεύονται στην κάρτα του κινητού.

Έτσι η προσπάθεια του διαρρήκτη για να εισβάλλει στο χώρο σας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αφού θα πρέπει να απενεργοποιήσει τον συναγερμό άρα και την κάρτα SIM.

Η εγκατάσταση του συστήματος γίνετε ασύρματα, χωρίς να χρειάζονται καλώδια και μερεμέτια παρά μόνο να πρέπει να τοποθετήσετε τους ανιχνευτές του συναγερμού περιμετρικά από το σπίτι ή το γραφείο σας στα παράθυρα, στις πορτές, στην γκαραζόπορτα κ.α. και να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό.

Όμως η επιτυχία των συναγερμών GSM είναι όταν ενεργοποιηθεί. Θα πρέπει να ειδοποιήσει τον κάτοχό του, δηλαδή τα καταχωρημένα τηλέφωνα που έχετε προγραμματίσει στο συναγερμό έχει την δυνατότητα να στείλει μήνυμα κειμένου SMS είτε να καλέσει με τηλεφωνική κλήση τους αριθμούς που έχετε αποθηκεύσει.

 ασυρματοι συναγερμοι gsm τιμες 

 

Μια επιπλέον λειτουργία που σας παρέχει ένα τέτοιο σύστημα είναι να μπορείτε να κάνετε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του συστήματος ασφαλείας από απόσταση με μια μόνο τηλεφωνική κλήση στον αριθμό του τηλεφώνου με την προγραμματισμένη κάρτα SIM.

Έτσι λοιπόν δεν είναι απαραίτητο να έχετε σταθερή τηλεφωνική γραμμή αλλά μια πρίζα για να συνδέσετε τον συναγερμό, παρότι έχει μπαταρία έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης σε πιο εξελιγμένα ασύρματα συστήματα GSM όπως ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας με κάμερα και κινητο  ή σύστημα συναγερμού με ενσωματωμένη κάμερα με GSMυπάρχει η δυνατότητα να μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση από το χώρο σας όχι μόνο με ήχο αλλά και με εικόνα είτε με φωτογραφία (MMS) είτε με e-mail.

 

Σύστημα ασφαλείας με κάμερα με δυνατότητα τηλεφωνικής ειδοποίησης

Προστατέψτε τώρα την οικογένεια σας, το σπίτι σας, τον επαγγελματικό σας χώρο εύκολα και γρήγορα χωρίς μερεμέτια και καλώδια, τοποθετώντας ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας GSM σε οικονομική τιμή για να μπορείτε να έχετε τηλεειδοποίηση από το χώρο σας οποιαδήποτε στιγμή.

Προσφορές συστημάτων ασφαλείας

Ετικέτες

Την σελίδα που βλέπετε την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε;              Κάντε ένα κλικ!

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

2021-01-04 19:23
Οι συναγερμοί είναι συστήματα ασφαλείας τα οποία εμποδίζουν την παραβίαση του απιτιού ή του γραφείου σας και προστατεύουν την οικογένεια και την περιουσίας σας. Σίγουρα σας γεννιέται το ερώτημα: υπάρχει συναγερμός ο οποίος δεν παραβιάζεται; Άκομα και για το πιο ακριβό συστήμα συναγερμού υπάρχει...
2021-01-03 20:46
Σήμερα που το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου έχουν κυριεύσει τον κάθε άνθρωπο, εκείνος προσπαθεί να βρει λύσεις προστασίας με κύρια μέριμνά του την οικογένειά του και την περιουσία του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανατρέξει, με σοβαρότητα τώρα πια και δίχως να το θεωρεί είδος πολυτελείας, στα...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ Αισχύλου 4 Ελευσίνα Αττικής ΤΚ 19200
210.554.3227 211.800.0210 210.554.3222 info@mat-security.com fax: 210.554.3222

Νέο κατάστημα:
Δωριέων 10 Περιστέρι
Τηλ.:210.5710.074