Επιλογή κάμερας παρακολούθησης για μωρά

2011-02-07 11:08

Παρέχοντας ένα σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον για το μωρό σας είναι μέρος της γονικής μέριμνας και πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα σας για την ασφάλεια της οικογένιας σας. Οι κάμερες παρακολούθησης μωρών θα πρέπει να είναι μέρος αυτού του πλάνου σας. Γι’ αυτό το λόγο η MAT SECURITY έχει επιλέξει για εσάς το κορυφαίο σύστημα παρακολούθησης μωρών.

 Ένα τέτοιο σύστημα παρακολούθησης μωρών είναι συνήθως ασύρματο και φορητό. Αποτελείται από ένα πομπό και ένα δέκτη και μπορεί να αναμεταδώσει μόνο ήχο ή να κάνει και τα δύο δηλαδή αναμετάδοση ήχου και εικόνας. Στην περίπτωση ενός συστήματος ήχου και βίντεο, ο πομπός αποτελείται από ένα μικρόφωνο και κάμερα, ενώ ο δέκτης αποτελείται από μια οθόνη και ηχεία.

 

κάμερα για μωρά

 

 Επιπλέον, ο πομπός ή η κάμερα μπορούν να προγραμματιστούν για να ενεργοποιούνται με την ανίχνευση ήχου ή κίνησης. Επομένως, όταν το μωρό κλαίει ο δέκτης θα ενεργοποιήθει και θα ειδοποιήσει τον γονέα. Από την άλλη πλευρά, αν το μωρό ακούγεται ότι κοιμάται, τότε και ο γονέας μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος γνωρίζοντας ότι το μωρό του είναι σίγουρο και ασφαλές. Ακόμα, ορισμένοι δέκτες είναι σε θέση να συνδεθούν με μια μεγαλύτερη οθόνη για μεγάλη προβολή εικόνας και μπορεί να ενσωματώσει περισσότερους από έναν πομπό για καλύτερη κάλυψη.

Μπορείτε να ελαχιστοποιησετε την παρέμβαση της ενδοεπικοινωνίας του βίντεο και έτσι ελαχιστοποιείτε τις υποκλοπών με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας. Μερικές οθόνες λειτουργούν με ένα ψηφιακό σήμα, το οποίο όχι μόνο δεν εξασφαλίζει μια ασφαλή γραμμή, αλλά και είναι εκείνο με ελεύθερη στατική , βουίσματα ή άλλους ενοχλητικούς θορύβους που προκαλούνται από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που βρίσκονται στο σπίτι.

Ως γονέας ξέρετε ότι σώζωντας λιγότερα, ξοδεύετε περισσότερα. Γι 'αυτό όχι μόνο σας παρέχουμε άριστης ποιότητας κάμερες παρακολούθησης μωρών, αλλά και με απίθανες τιμές.

παρακολούθηση ασύρματη για μωρά

 

 

Προσφορές σε κάμερες παρακολούθησης

Προστασία και ασφάλεια για το μωρό

2009-12-19 16:08
 Έχετε ακούσει για τον ξαφνικό θάνατο βρεφών χωρίς προφανή αιτία που είναι γνωστό ως το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου των νεογνών. Τα αιτία του συνδρόμου είναι άγνωστα μέχρι σήμερα και επομένως δεν υπάρχει κάποια προφύλαξη που να σας εξασφαλίζει. Έρευνες από διαφορά ιατρικά ινστιτούτα προτείνουν...
2009-11-22 12:07
Από την ώρα που φέρνετε το μωρό σας στο σπίτι από το μαιευτήριο ή από την στιγμή που το μεταφέρετε στο δικό του παιδικό δωμάτιο, θα χρειαστείτε ένα δεύτερο ζευγάρι (υπερφυσικών) αυτιών ή και ματιών. Αλλά επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές ενδοεπικοινωνίας...

Την σελίδα που βλέπετε την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε;              Κάντε ένα κλικ!

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ Αισχύλου 4 Ελευσίνα Αττικής ΤΚ 19200
210.554.3227 211.800.0210 210.554.3222 info@mat-security.com fax: 210.554.3222

Νέο κατάστημα:
Δωριέων 10 Περιστέρι
Τηλ.:210.5710.074