Αναζητηση στον ιστότοπο

Ευκολη αποκτηση ενος συστηματος ασφαλειας

2010-02-16 23:07

Στην εποχή μας η ασφάλεια είναι πρωταρχικός παράγοντας για τον καθένα μας ειδικά εάν λάβουμε υπόψιν την σημερινή κατάσταση στην οικονομία και την αύξηση της ανεργίας οι οποίες εκτοξεύουν την εγκληματικότητα και τις διαρρήξεις στα ύψη. Έτσι οι άνθρωποι ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους άμυνας αφού είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι τόσο οι ίδιοι όσο και η περιουσία τους. Τα σπίτια τους, οι επιχειρήσεις τους είναι πλέον εύκολη λεία για τους διαρρήκτες.

Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα συστήμα ασφαλείας που να αποτρέπει τους διαρρήκτες να επιχειρήσουν να παραβιάσουν το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας.

Η ερώτηση που μας κάνετε συχνά είναι, εάν η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας θα σας στοιχήσει μια περιουσία. Αυτό συμβαίνει επειδή την προηγουμένη δεκαετία οι τιμές στα συστήματα ασφαλείας ήταν υψηλή και το κόστος εγκτάστασης ήταν δυσβάσταχτο.

Εμείς στην ΜΑΤ SECURITY σας απαντάμε ότι η εγκατάστηση ενός ασύρματου συστήματος ασφαλείας δεν θα σας κοστίσει ακριβά καθώς αποκλείουμε το κόστος εγκατάστασής του μιας και μπορεί να γίνει από εσάς τους ίδιους χωρίς να χρειαστεί κάποιος ειδικός / εγκαταστάτης.

Επίσης αναρωτιέστε εάν τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας είναι δύσκολα να τα προγραμματίσετε.

Η εταιρεία μας σας προμηθεύει με ασύρματα συστήματα ασφαλείας τα οποία είναι ήδη προγραμματισμένα, βάση των δικών σας αναγκών, από το τεχνικό της τμήμα ώστε το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τους ανιχνευτές και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Και το σύστημα ασφαλείας συναγερμού είναι έτοιμο να τεθεί σε λειτουργία.

Ακόμα μέσω του e-shop μας η διαδικασία αγοράς ενός συστήματος ασφαλείας είναι εύκολη.

Σας προσκαλούμε περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να το διαπιστώσετε.

Η ΜΑΤ SECURITY διαθέτει μια ποικιλία προϊόντων όπως πακέτα συστημάτων ασφάλειας για το σπίτι, την επιχείρησή σας, κάμερες ασφαλείας, προϊόντα προσωπικής ασφάλειας. Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καλάθι αγορών και στην συνέχεια να επιβεβαίωσετε την παραγγελία σας.

Εμείς με τη σειρά μας θα σας στείλουμε τα εμπορεύματα που έχετε παραγγείλει με courier service, συνεργαζόμστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex, με αντικαταβολή στο χώρο που θα μας υποδείξετε.

Όμως δεν τελειώνει εδώ η MAT SECURITY. Εάν χρειαστείτε τεχνική βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε ώστε να έχετε ένα σύστημα ασφαλείας σε λειτουργία έτοιμο να προστατέψει το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Θυμηθείτε, η μέση απώλεια σε μια διάρρηξη κατοικίας είναι σχεδόν 3.000€ και εάν σας συμβεί οι πιθανότητες να ξαναχτυπήσουν και δεύτερη φορά είναι μεγάλες. 

Γι΄αυτό: Προστατέψτε το σπίτι και την επιχείρηση σας με ένα αξιόπιστο ασύρματο σύστημα ασφαλείας. Αξίζει τον κόπο.

συναγερμοι σπιτιων οικονομικοι

Πισω

Που θα βρείτε τα συστήματα ασφαλείας της Mat-security

Κρήτη

2011-04-10 15:55
Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση
Marx Security Electronics 211.800.0210  Ηράκλειο Κρήτης
Service Group O.E. 211.780.7848 Χανιά Κρήτης

 

>>

Μεσσηνία

2012-05-09 15:14
Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση
Δημόπουλος Αναστάσιος
211.800.0210  Καλαμάτα
 

 

>>
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode