Αναζητηση στον ιστότοπο

Καμερες παρακολουθησης για αντιμετωπιση κλοπων σε σπιτια και γραφεια

2021-01-01 13:06

Έρευνες του αστυνομικού ρεπορτάζ που βγαίνουν στα ενημερωτικά δελτία εμφανίζουν έξαρση στις μικροκλοπές μέσα σε σπίτια, γραφεία και επιχειρήσεις.

Πολλοί είναι οι παράγοντες που συντελούν στην εξάπλωση αυτού του φαινομένου. Ένας από αυτούς είναι και το γεγονός ότι πολλοί συμπολίτες μας χρησιμοποιούν για τις οικιακές εργασίες οικιακές βοηθούς από διαφορές εθνικότητες, για τις οποίες δυστυχώς δεν έχουν επαρκή στοιχεία όπως συστάσεις από άλλους εργοδότες με συνέπεια να μην γνωρίζουν σχεδόν τίποτα για το παρελθόν αυτών. Και έτσι μία απλή σύσταση από την γείτονισσσα τους είναι αρκέτη για να κάνουν την πρόσληψη των οικιακών βοηθών.

Ο χώρος που κινούνται οι οικιακοί βοηθοί είναι όλοι οι χώροι του σπιτιού ή της επιχείρησης γιατί κύριος σκοπός τους είναι να καθαρίσουν πράγμα το οποίο δεν καθιστά εύκολο τον εντοπισμό, εάν λείπουν, τυχόν αντικείμενα μικρής ή μεγάλης χρηματικής αξίας. Όταν συνήθως αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι λείπει είναι ήδη αργά επειδή έχουν περάσει μέρες ή μπορεί και μήνες για να το καταλάβεις και στο χώρο έχουν μπει πολλά διαφορετικά άτομα. Ακόμα κι αν καταλάβεις ότι η κλοπή έχει γίνει από την καθαρίστρια ή τη μαγείρισα που έχεις στο χώρο σου δεν έχεις αποδείξεις και κατά συνέπεια δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

κάμερες ασφαλείας με καταγραφικό dvr

Μία λύση είναι να χρησιμοποιήσετε κάμερες παρακολούθησης που να είναι εμφανής ή κρυφές. Οι κάμερες IP, που σας παρέχει η εταιρεία μας, έχουν την δυνατότητα να τις τοποθέτησεις σε χώρο που έχεις ρούτερ για ιντερνετ και να παρακολούθεις το χώρο από το laptop ή οποιοδήποτε υπολογιστή μπορείτε να μπείτε από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Οι κάμερες παρακολούθησης IP μπορούν να είναι εστιασμένες σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή να περιστρέφονται από εσάς από το χώρο που βλέπετε.

Ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρυφές μικροκάμερες που να μπορούν να καταγραφούν τι συμβαίνει στην κατοικία σας ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας και εσείς με την ησυχία σας να είστε σε θέση να τα βλέπετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε από τον υπολογιστή σας.

Πισω

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode