Αναζητηση στον ιστότοπο

Λόγοι να επιλέξετε συναγερμό με εξωτερική σειρήνα

2021-01-02 09:26

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με άμεσο κίνδυνο, το πρώτο πράγμα που έχουμε μάθει να κάνουμε είναι να ζητήσουμε βοήθεια όσο το δυνατόν γρηγορότερα με σκοπό να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Δυστυχώς όμως όταν αυτός ο κίνδυνος ονομάζεται «διαρρήκτης» αυτό δεν είναι εφικτό ή και αν είναι εφικτό πολλές φορές δεν είναι αποτελεσματικό. Αυτό συμβαίνει επειδή οι διαρρήκτες έχουν ήδη εισβάλει στο σπίτι ή το γραφείο μας και δεν έχουμε το χρόνο να αντιδράσουμε. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να εγκαταστήσουμε συστήματα συναγερμών που να μπορούν να ειδοποιήσουν τηλεφωνικά όχι μόνο εμάς αλλά και κάποιον άλλο, που εμείς έχουμε επιλέξει, για τους ανεπιθυμήτους επισκέπτες. Αλλά και πάλι, το σύστημα ασφαλείας με την τηλεφωνική ειδοποίηση δεν αρκεί και ο λόγος είναι ότι ενώ το σύστημα καλεί στα τηλέφωνα που έχουν καταχωρηθεί όμως ο χρόνος που έχουν για να αντιδράσουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται είναι μεγάλος, και κατά συνέπεια πολύτιμος. 

Οι διαρρήκτες συνήθως προτιμούν να εργάζονται στην ησυχία και στο σκοτάδι γιατί έτσι δεν γίνονται αντιλήπτοι από τον ιδιοκτήτη και τους γείτονες. Κύριο μέλημά τους είναι να δουν αν το σπίτι έχει συναγερμό και αν έχει, τί άλλα αξεσουάρ τον συνοδεύουν εξωτερικά, που να μπορούν να τους αποτρέψουν όχι μόνο από μία εισβολή αλλά και από το γεγονός να γίνουν αντιληπτοί και κατ’ επέκταση να συλληφθούν. 

Αποτελέσματα μελετών έχουν δείξει ότι οι πιθανότητες να εισβάλουν οι διαρρήκτες σε σπίτια που έχουν εξωτερική σειρήνα είναι 70% λιγότερες σε σχέση με κατοικίες που δεν έχει συστήμα συναγερμού με εξωτερική σειρήνα.

συστήματα συναγερμών σπιτιών

Ένα ολοκληρωμένο συστήμα συναγερμού με εξωτερική σειρήνα μπορεί και κάνει την δουλειά του κλέφτη δύσκολη αφού μόλις ενεργοποιηθεί, ηχεί η σειρήνα με 120db και συχρόνως ανάβοσβήνουν λαμπάκια και φλας για να δώσουν στίγμα ποιο είναι το σημείο που κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει.

Υπάρχουν πολλά συστήματα ασφαλείας που έχουν σαν βασικό αξεσουάρ τους την εξωτερική σειρήνα αλλά εμείς σας παρέχουμε τα μοντέλα MYLK19 , MYL334R, MYLMD334R  τα οποία είναι ασύρματα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος υπάρχει εφεδρική τροφοδοσία με μπαταρία και για την κεντρική μονάδα αλλά και για την εξωτερική σειρήνα, πράγμα που το κάνει πρακτικά αδύνατο να παραβιαστεί. Με αυτόν τον τρόπο αισθάνεσθαι πιο σίγουροι, πιο ασφαλείς!

Μην χάνεται άλλο πολύτιμο χρόνο, μην καθυστερείτε. Τοποθετήσετε έναν ασύρματο συστήμα ασφαλείας με εξωτερική σειρήνα πριν οι διαρρήκτες σας χτυπήσουν την πόρτα και όχι όταν ήδη σας έχουν επισκεφθεί. Γιατί συνήθως η εγκατάστασή του γίνεται όταν ήδη οι διαρρήκτες έχουν κάνει την πρώτη τους επίσκεψη.

Πισω

Προσφορές συστημάτων συναγερμών σπιτιών & επιχειρήσεων

Ετικέτες

  1. ασύρματες σειρήνες
  2. παρελκόμενα συναγερμού
  3. συστήματα ασφαλείας
  4. συστηματα ασφαλειας
  5. ασφάλεια μωρού
  6. ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
  7. κάμερες παρακολούθησης
  8. παρελκόμενα συναγερμών
  9. αξεσουάρ συναγερμού
  10. κάμερες ip
  11. συστήματα ασφαλείας συναγερμοί
  12. κάμερα παρακολούθησης
  13. συστήματα ασφαλείας σπιτιού
  14. ασύρματα συστήματα συναγερμών
  15. ενσύρματοι συναγερμοί
  16. αισθητήρες συναγερμού
  17. κρυφές κάμερες
  18. κατασκοπευτικά gadget
  19. ασύρματα συστήματα ασφαλείας
  20. ρολόι με κάμερα
  21. κατασκοπευτικά προϊόντα
  22. ανδρικά δώρα
  23. easy alarm
  24. ασύρματα συστήματα συναγερμού
  25. gsm
  26. συναγερμός σπιτιού
  27. Κάμερες ασφαλείας
  28. Αξεσουάρ συναγερμών
  29. συναγερμοί
  30. ασφάλεια
  31. συναγερμοί σπιτιών
  32. GPS
  33. ανιχνευτές
  34. Οδηγίες εγκατάστασης
  35. Οδηγίες χειρισμού
  36. συναγερμός
  37. Συναγερμός
  38. Συναγερμοι
  39. ασύρματος συναγερμός
  40. σειρήνα συναγερμού
  41. ασύρματοι συναγερμοί
  42. συστήματα συναγερμού
  43. συναγερμός gsm
  44. συναγερμοί με κάρτα SIM
  45. προστασία σπιτιού
  46. ασυρματοι συναγερμοι
  47. τιμές συναγερμών
  48. προστασία σπιτιών
  49. λειτουργία συναγερμού

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Συναγερμος φτιαχτο μονο σου

2020-11-20 16:34
Εάν θέλετε να γίνει κάτι σωστό, φτιάξτε το μόνοι σας. Σίγουρα θα το έχετε ακούσει αρκετές φορές και εάν δεν το έχετε ακούσει θα σας έχει περάσει από το μυαλό όταν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιον ειδικό για κάποια εργασία και μετά την ολοκλήρωσή της, έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εσείς θα την είχατε κάνει καλύτερα. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν στο κατάστημά μας κιτ ασύρματων...
>>

Συστηματα ασφαλειας και συναγερμοι για γκαραζοπορτες και ρολα ασφαλειας

2010-07-17 21:35
Η απειλή να κλέψουν ή να παραβιάσουν το αυτοκίνητο σας είναι φαινόμενο, δυστυχώς, της καθημερινότητάς μας. Άρα οι πιθανότητες να συμβεί και σε εσάς είναι πολλές. Τα νούμερα που προκύπτουν από τις στατιστικές εκθέσεις που ανακοινώνονται κατά καιρούς στα ειδησιογραφικά έντυπα είναι εφιαλτικά, τρομακτικά αλλά πέρα για πέρα αληθινά. Οι συμμορίες είτε πουλάνε τα αυτοκίνητα σε χώρες των Βαλκανίων ή και...
>>

Κοστολογηση συναγερμων σπιτιων και επιχειρησεων

2021-01-04 19:23
Οι συναγερμοί είναι συστήματα ασφαλείας τα οποία εμποδίζουν την παραβίαση του απιτιού ή του γραφείου σας και προστατεύουν την οικογένεια και την περιουσίας σας. Σίγουρα σας γεννιέται το ερώτημα: υπάρχει συναγερμός ο οποίος δεν παραβιάζεται; Άκομα και για το πιο ακριβό συστήμα συναγερμού υπάρχει πάντα κάποιο μικρό ποσοστό που μπορεί να παραβιαστεί. Γι’ αυτό το λόγο οι δυνατότητες που θα έχει το...
>>

Τρόποι προφύλαξεις πολυκατοικίας και των διαμερισμάτων απο ληστείες

2021-01-01 10:34
Πρόσφατες αστυνομικές εκθέσεις τονίζουν ότι στις πολυκατοικίες έχουν αυξηθεί οι διαρρήξεις και όπως αναφέρουν εάν οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές διαμερισμάτων δεν πάρουν μέτρα προφύλαξης τότε θα έχουμε εκθετική  αύξηση των διαρρήξεων. Δυστυχώς η αστυνομία δεν μπορεί να βρίσκεται κάθε στιγμή σε όλα τα σημεία της Ελλαδας ώστε να προφυλάξει τους πολίτες από τους κλέφτες, από τους επίδοξους...
>>
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode