Αναζητηση στον ιστότοπο

Οι τεχνολογικές αλλαγές στα συστήματα συναγερμών

2020-04-02 12:32

Η καινοτομία αποτελεί βασική ανάγκη για την ανάπτυξη μιας εταιρείας. Από αυτό τον κανόνα δεν θα μπορούσαν να αποκλειστούν οι επιχειρήσεις του χώρου των συστημάτων συναγερμού. Όπως είναι γνωστό τα συστήματα συναγερμού αποτέλεσαν το βασικό εκπρόσωπο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών που χρησιμοποιούνται οι συναγερμοί υπήρξαν συνεχόμενες αλματώδες τεχνολογικές αλλαγές. 

συστήματα συναγερμών

Οι σημαντικοί σταθμοί εξελιξης στα συστήματα συναγερμών είναι κυρίως στην ασύρματη διασύνδεση και στις τεχνικές εξαλείψης των ψευδών (λανθασμένων) συναγερμών και στην αυξημένη ευχρηστία και φιλικότητα των καινούριων μονάδων. Μπορεί με μία πρώτη ματιά να φαίνεται ότι οι αλλαγές βοηθούν κυρίως τους τελικούς χρήστες και όχι τους εγκαταστάτες. Αλλά κάθε τι που διευκολύνει την τοποθέτηση και λειτουργία των ασύρματων συστημάτων συναγερμών, είναι προφανές ότι συμβάλει και στη βελτίωση της εργασίας των εγκαταστατών. 

Σίγουρα η τελευταία εξέλιξη είναι η δυναμική είσοδος των τεχνολογιών cloud που δίνει τόσο στους χρήστες όσο και στους τεχνικούς που κάνουν την εγκατάσταση απεριόριστες δυνατότητες στον εξ αποστάσεως έλεγχο και χειρισμό των συστημάτων συναγερμού. Η πρόκληση για τεχνολογικές εξελίξεις στα συστήματα συναγερμών θα λειτουργήσουν εποικοδομητικά ώστε να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των συστημάτων για τους τελικούς χρήστες και για τους εγακατστάτες.

συναγερμός πληκτρολόγιο touch

Οι οθόνες και τα πληκτρολόγια των συστημάτων συναγερμού τα προηγούμενα έτη ήταν ταυτισμένα με μκρές οθόνες και μικρά πλήκτρα. Σήμερα η αλλαγή αυτών των μονάδων με νέες οθόνες αφής, υψηλής ανάλυσης, μεγαλύτερων διαστάσεων και βελτιωμένης χρηστικότητας. Επίσης οι πίνακες ελέγχου σήμερα διαθέτουν απλούστερα μενού τόσο για τους χρήστες αλλά και τους εγκαταστάτες.

Μέχρι πρότινως η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού μέχρι απαιτούσε την ύπαρξη της κατάλληλης καλωδίωσης.  Από μόνη της αυτή η εργασία είναι χρονοβόρα, δύσκολη και δημιουργεί άλλης φύσεως προβλήματα όπως την ανάγκη για πρόσθετες οικοδομικές εργασίες. Με τη χρήση των ασύρματων συσκευών συναγερμού αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά όλα αυτά τα προβλήματα.

Η φορητότητα και η ενοποίηση των διάφορων ηλεκτρονικών συστημάτων αποτελεί μια σημαντική βελτίωση σε μια ολιστική προσέγγιση της ασφάλειας και της διαχείρησης των κτηριακών εγκαταστάσεων. Η χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας IP δίνει καταπληκτικές δυνατότητες στους χρήστες και στους εγκαταστάτες. Πλέον ο χρήστης μπορεί να έχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας με συναγερμό και με κάμερες.

κάμερα ip  εσωτερική κάμερα σπιτιού ip

Οι συναγερμοί και τα γεγονότα από τους διάφορους αισθητήρες αλλά και από τις κάμερες θα μεταφέρονται στην κεντρική πλατφόρμα ελέγχου τεχνολογίας cloud μέσω των δικτύων IP προκειμένου να επεξεργάζονται από τους χειριστές.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των συστημάτων συναγερμού θα είναι συνεχόμενες στις επόμενες χρονιές καθώς προκύπτουν αρκετές λειτουργικές και σχεδιαστικές αναβαθμίσεις.

συστήματα συναγερμού τιμές

 

Πισω

Συστήματα συναγερμών με ασύρματη και ενσύρματη επικοινωνία

Συστήματα συναγερμών με ευχρηστία στο interface

Συστήματα συναγερμών με φορητότητα και ενοποίηση

Συστήματα συναγερμών με cloud τεχνολογία

Ζητήστε μας δωρεάν προσφορά για τον χώρο σας!

Τηλεφωνικό κέντρο 2105543222-2105710074-2118000210

Τεχνικές οδηγίες ασύρματων συστημάτων συναγερμών

Πως ενεργοποιειται-απενεργοποιειται ενας συναγερμος

2010-04-08 19:42
Όταν νοιώθουμε την ανάγκη να προστατέψουμε το σπίτι μας, την οικογένεια μας από τις συνεχόμενες διαρρήξεις που συμβαίνουν στην πόλη, στην γειτονία μας αποφασίζουμε να αγοράσουμε ένα σύστημα συναγερμού. Στο αρχικό στάδιο έρευνας για το ποιο σύστημα συναγερμού θα αγοράσετε, οι περισσότεροι ζητάτε : -          πόσο εύκολα μπορεί να παραβιαστεί -          πόσα και ποια αξεσουάρ θα πρέπει να...
>>

Δυνατοτητες ασυρματων συναγερμων GSM

2009-11-22 11:46
Τα ασύρματα συστήματα συναγερμών GSM είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα ασφαλείας. Στους συναγερμούς GSM δεν είναι απαραίτητο να έχετε στην κατοικία σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο σταθέρη τηλεφωνική γραμμή, αφού μπορείτε με την αγορά μιας κάρτας SIM οποιασδήποτε εταιρίας κινητής τηλεφωνίας να την ενσωματώσετε στο συστήμα του συναγερμού εύκολα και γρήγορα. Οι ρυθμίσεις γίνονται από το κινητό τηλέφωνο σας με απλές, ξεκάθαρες εντολές που αποθηκεύονται στην κάρτα του...
>>
<< 1 | 2

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode