Αναζητηση στον ιστότοπο

Προστατέψτε το χώρο σας με κάμερες ασφαλείας

2020-12-08 15:46

Οι κάμερες ασφαλείας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσφέρουν ασφάλεια στο σπίτι σας και ασφάλεια στην επιχείρησή σας. Αν έχετε ήδη ένα καλό σύστημα ασφαλείας, έχετε κάνει το πρώτο βήμα και μια καλή κάμερα μπορεί να είναι η τελευταία πινελιά στην τελειότητα του.

Υπάρχουν πολλές βίντεο κάμερες ασφαλείας στην αγορά που να ταιριάζουν σε κάθε βαλάντιο και εάν κάνετε έρευνα αγοράς μπορεί να βρείτε μια κάμερα που θα προστατεύει το σπίτι ή την επιχείρησή σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στις μέρες που διανύουμε λόγω της συνεχούς αύξησης των διαρρήξεων σπιτιών, οι περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι τα σπίτια τους δεν είναι πλέον ασφαλής όπως ήταν στο παρελθόν. Καθώς οι κάμερες ασφαλείας γίνονται πιο προσιτές, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλής για τους ανθρώπους που επιδιώκουν να προσθέσουν περισσότερη ασφάλεια στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

 Εξελίχθηκαν για να προσέχουν τα πάντα, οι κάμερες ασφαλείας δίνουν στους ιδιοκτήτες την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης όταν είναι στο σπίτι ή έξω από αυτό. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας των επιλογών, οι καταναλωτές τώρα έχουν μια ποικιλία για να επιλέξουν το σωστό σύστημα με κάμερες ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

 

καμερες ασφαλειας με καταγραφικο dvr

Θέση εγκατάστασης

Επιλέγοντας την κατάλληλη τοποθεσία για την εγκατάσταση μιας κάμερας ασφαλείας είναι ζωτικής σημασίας ώστε να αποτρέψει με επιτυχία τους εισβολείς. Ο ιδιοκτήτης σπιτιού πρέπει να εκτιμήσει το ακίνητο για να καθορίσει το είδος της κάμερας που του είναι απαραίτητη. Οι βασικές του ανησυχίες περιλαμβάνουν: εισόδους, εξόδους, άνθρωποι που τους επισκέπτονται τακτικά, καθώς και την ώρα της ημέρας ή και της νύχτας όπου επισκέπτες και μέλη της οικογένειας έρχονται στο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης πρέπει επίσης να αποφασίσει εάν θέλει την κάμερα κρυμμένη ή στην οθόνη ώστε να αποθαρρύνει μια πιθανή εισβολή από διαρρήκτες.

Σήμερα, οι ιδιοκτήτες σπιτιών πορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία ειδών επιτήρησης οικιών που να δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας όταν εκείνοι είναι μακριά από το σπίτι. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, να ξέρουν ότι θα ειδοποιηθούν ταχύτατα. Η τεχνολογία παρακολούθησης οικιών έχει πάρει μόνο τα μικρότερα και πιο αξιόπιστα, καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται, ιδιαίτερα λόγω του ότι οι υπολογιστές και οι κάμερες λειτουργούν μαζί για να παρακολουθούν με ασφάλεια με το πάτημα ενός κουμπιού. Λόγω του αυξημένου κινδύνου για τα σπίτια και τους επαγγελματικούς χώρους μας, είναι σημαντικό να διασφαλισετε την ασφάλεια του χώρου σας και των αγαπημένων προσώπων.

Πισω

Συμβουλές για κάμερες παρακολούθησης

Λόγοι για να τοποθετήσετε φώτα ασφαλείας

2011-02-14 13:52
Αγαπητοί ιδιοκτήτες σπιτιών, τώρα εύκολα και γρήγορα έχετε τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε τα φώτα ασφαλείας ώστε να έχετε αυξημένη την αίσθηση ασφάλειας στο σπίτι σας. Έτσι λοιπόν μπορείτε να κρατήσετε στο σπίτι σας αναμμένους τους υπαίθριους προβολείς κατά τις ώρες του σκότους. Τα περισσότερα από αυτά τα εξωτερικά φώτα παρέχουν ανίχνευση κίνησης, που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν κάτι ή κάποιος κινείται σε μικρή απόσταση από το εξωτερικό του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας...
>>

Σχεδιαζοντας το εξωτερικο και εσωτερικο συστημα παρακολουθησης με καμερες και dvr για βελτιστη προστασια

2014-07-11 13:57
Είναι αργά το βράδυ, είστε σπίτι μόνος και παρακολουθήτε τηλεόραση όταν ένας θόρυβος από την πίσω πλευρά του σπιτιού σας τρομάζει. Πλησιάζετε το παράθυρο, κοιτάτε έξω αλλά είναι τόσο σκοτεινά που δεν βλέπετε τίποτα. Τί θα κάνετε? Αν είχατε όμως εγκαταστήσει στην πίσω αλλά και στην μπροστινή πλευρά του σπιτιού σας μία κάμερα ασφαλείας με νυχτερινή όραση, τότε θα μπορούσατε να διαπιστώσετε εάν πρόκειτε για το σκύλο του γείτονά σας ή για κάποιον εισβολέα. Ένα σύστημα ασφαλείας παρακολούθησης...
>>
1 | 2 | 3 | 4 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode