Αναζητηση στον ιστότοπο

Συναγερμός σπιτιού με τηλεειδοποίηση

2021-01-03 20:46

Σήμερα που το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου έχουν κυριεύσει τον κάθε άνθρωπο, εκείνος προσπαθεί να βρει λύσεις προστασίας με κύρια μέριμνά του την οικογένειά του και την περιουσία του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανατρέξει, με σοβαρότητα τώρα πια και δίχως να το θεωρεί είδος πολυτελείας, στα διάφορα συστήματα ασφαλείας.

Λόγω λοιπόν αυτής της ζήτησης οι διάφορες εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας συναγερμών έχουν εξελιχθεί και όσο υπάρχει η ζήτηση θα εξελίσονται. Προσπαθούν να κάνουν τη ζωή των πολιτών πιο εύκολη και πιο οικονομικοί αφού τα ασύρματα συστήματα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

Υπάρχουν ηλεκτρονικά ασύρματα συστήματα συναγερμού που έχουν τη τη δυνατότητα αυτόματης τηλεφωνικής ειδοποίησης σε περίπτωση διάρρηξης του σπιτιού σας.

Και το ερώτημα που θα κάνει ο οποιοσδήποτε όταν το πρωτακούσει:

Δηλαδή θα με πάρει τηλέφωνο ο συναγερμός του σπιτιού μου?

Η απάντηση, όσο απλή και αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινή:

Ναι, θα σας τηλεφωνήσει ο συναγερμός!

Στο παρελθόν που υπήρχε οικονομική ευημερία, ο ενδιαφερόμενος επικοινωνούσε με κάποιον τεχνικό για να του τοποθετήσει εκείνος το σύστημα ασφαλείας συναγερμού στο σπίτι του αλλά με την οικονομική επιβάρυνση, εκτός της αγοράς του συστήματος συναγερμού, την τοποθέτησή του και ακόμα την τηλεφωνική ειδοποίηση (όταν αυτή γίνει) σε κάποια εταιρεία security μιας και πρώτα θα είχε ειδοποιήσει αυτούς ο ίδιος ο συναγερμός.

Όμως τώρα με την οικονομική ύφεση σε συνδιασμό με το φόβο που μας διακατέχει λόγω των καθημερινών κρουσμάτων διαρρήξεων και ληστειών, η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού είναι απαραίτητη αλλά η διαφορά είναι ότι τώρα την εγκατάσταση και όποιες ρυθμίσεις χρειαστεί να γίνουν στο προγραμματισμό του συναγερμού, θα πρέπει να γίνουν από εσάς τον ίδιο μιας και δεν θέλετε να επιβαρυνθήτε περαιτέρω οικονομικά. Τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας συναγερμοί δεν είναι περίπλοκα και δύσκολα να τα εγκαταστήσετε και να τα προγραμματήσετε αλλά το μόνο που χρειάζετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που βρίσκονται σε κάθε ολοκληρωμένο πακέτο ασύρματου συναγερμού.

Γι’ αυτό τον λόγο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού, που να έχει τη δυνατότητα τηλεειδοποίησης. Ο λόγος είναι απλός και απόλυτα κατανοητός: Αυτά τα συστήματα έχουν τη δυνατότητα να ειδοποιήσουν κυκλικά μέχρι και 6 τηλεφωνικά νούμερα, τα οποία εσείς οι ίδιοι έχετε ορίσει κατά τη ρύθμιση του συστήματος συναγερμού.

ασυρματος συναγερμος με ειδοποιησησυναγερμοι με τηλεειδοποιηση τιμες

συναγερμός σπιτιού τιμή συναγερμοί σπιτιών με τηλεφωνική ειδοποίηση

 

 

Και εύλογα θα σας δημιουργηθεί το ερώτημα : Πώς θα καταλάβω ότι με καλεί ο συναγερμός?

Η απάντηση είναι ότι κατά την εγκατάσταση και κατ’ επέκταση τη ρύθμιση του συστήματος ασφαλείας, θα ηχογραφήσετε ένα μήνυμα ώστε να μπορείτε να καταλάβετε ότι προέρχεται από την οικία σας, όταν εκείνη έχει δεχθεί παραβίαση.

Ακόμα μπορεί να αναρωτηθείτε: Εάν ο συναγερμός ειδοποιήσει αρχικά ένα από τα νούμερα που έχουμε ρυθμίσει να καλεί αυτόματα, τότε σταματάει να καλεί και τα υπόλοιπα νούμερα? Και σ’ αυτή την περίπτωση η απάντηση είναι: Όχι, συνεχίζει να καλεί και τα επόμενα τηλεφωνικά νούμερα που έχουμε καταχωρήσει.

Βεβαίως εάν θέλετε να προγραμματίσετε τον συναγερμό να καλεί κάποια εταιρεία security αυτό είναι εφικτό μιας και υπάρχουν ελεύθερες τηλεφωνικές γραμμές για να συνδεθείτε μαζί τους.  

συναγερμοί

Πισω

Ζητήστε μας προσφορά για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση για το χώρο σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210.5543.222

Συναγερμοί σπιτιού με την δυνατότητα να σας ειδοποιούν τηλεφωνικά σε περίπτωση παραβίαση του οικήματος σας.

Συναγερμοί σπιτιού που μπορούν να λειτουργούν ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος για μεγάλο χρονικό διάστημα και να θωρακίζουν την περιουσία σας.

Συναγερμοί σπιτιού που μπορούν να είναι ενεργοποιημένοι ακόμα και όταν είσαστε στο σπίτι σας αφού μπορείτε να τοποθετήσετε τους ανιχνευτές σε ζώνες και να απενεργοποιείτε αυτούς που ελέγχουν τους εσωτερικούς χώρους.

Συναγερμοί σπιτιού που δεν χρειάζονται σκαψίματα και μερεμέτια για να περαστούν καλώδια αφού επικοινωνούν μεταξύ με ασύρματα σήματα

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Γνωριστε τους ασυρματους συναγερμους

2009-09-03 10:41
Στις μέρες μας τα συστήματα συναγερμών γίνονται όλο και πιο δημοφιλή αφού η εγκληματικότητα και οι κοινωνικές αναταραχές γίνονται όλο και συχνότερα φαινόμενα. Στα συστήματα ασφαλείας περιλαμβάνεται ένα μεγάλο πλήθος από παραλλαγές συναγερμών που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Από πολύ οικονομικές βασικές εκδόσεις μέχρι πολύ ακριβές με τηλεφωνική ειδοποίηση μέσω κινητού και μετάδοση εικόνας και ήχου σε πραγματικό χρόνο. Η δημοφιλέστερη ίσως έκδοση τα τελευταία χρόνια είναι οι ασύρματοι συναγερμοί. Πρόκειται για συστήματα που βασίζουν τη λειτουργία τους σε ραδιοκύματα προκειμένου να συνδέουν την κεντρική μονάδα με τα...
>>

Τρόποι για να φυλάξετε την οικογένεια σας από ληστείες

2018-03-21 12:51
Συμβουλές και τρόποι για να φυλάξετε και να προστατέψετε την οικογένεια και την περιουσία σας από ληστείες και κλοπές. Παρακάτω θα βρείτε μερικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον ευατό σας αλλά και την οικογένεια σας Τα μαθήματα σε σχολές αυτοάμυνας είναι μία καλή λύση για την προστασία της οικογένειας σας. Τοποθετήστε εύκολα και γρήγορα ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας για να εμποδίσετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Εάν έχετε άδεια μπορείτε να έχετε είδη αυτοπροστασίας. Εγκαταστήστε σύστημα παρακολούθησης με εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες για να έχετε πραγματική online εικόνα κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας. Εάν...
>>

Λόγοι για να επιλέξετε συναγερμό με ενσύρματους ή ασύρματους ανιχνευτές

2017-12-16 12:36
Τα ενσύρματα συστήματα ασφαλείας καθώς και τα ασύρματα συστήματα έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις (στήσιμο) αλλά και τα δύο εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό: να ασφαλίσουν το σπίτι σας από οποιαδήποτε εισβολή. Έχουν γίνει αμέτρητες συζητήσεις πάνω στο ποιο από τα δύο έχει την καλύτερη ρύθμιση. Λοιπόν και τα δύο έχουν τα υπέρ και τα κατά, και όλα είναι θέμα της δικής σας απόφασης. Το σίγουρο είναι ότι και τα δύο μπορούν να εποπτεύουν και να προστατεύουν τον χώρο που έχουν τοποθετηθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.  Με έναν ενσύρματο σύστημα ασφαλείας, οι ανιχνευτές κίνησης(ραντάρ), οι μαγνητικές επαφές για τα παράθυρα και τις πόρτες συνδέονται όλα...
>>

Κέντρα λήψης σημάτων έρευνα αγοράς

2020-03-30 11:34
Τα κέντρα λήψης σημάτων (Κ.Λ.Σ.) είναι ο τελευταίος κρίκος σε μία αλυσίδα μέτρων ασφαλείας που θωρακίζουν έναν ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο από διαρρήκτες ή άλλα γεγονότα πχ διαρροή, πυρκαγιά. Έτσι στην έρευνα αγορά ενός συστήματος ασφαλείας σημαντικό είναι η σύνδεση του πίνακα συναγερμού με ένα κέντρο λήψης σημάτων το οποίο διασφαλίζει την άμεση αποστολή των σημάτων που παράγει ο συναγερμός στα τερματικά του προσωπικού ασφαλείας του κέντρο, το οποίο στη συνέχεια επιλαμβάνεται του περιστατικού, ειδοποιώντας τον κατόχο του προστατευμένου χώρου και τις αστυνομικές αρχές ή ακόμη και στέλνοντας security στο χώρο για επιτόποιο έλεγχο. Σε κάθε...
>>

Επιλογες συστηματων ασφαλειας συναγερμοι

2010-05-02 19:37
Την δεκαετία του ΄90 τα συστήματα ασφαλείας όχι μόνο θεωρούνταν αλλά και ήταν είδη πολυτελείας. Τα χρησιμοποιήσουν για την ασφαλεία τους καταστήματα όπως κοσμηματοπωλεία, αντικερί, γκαλερί κλπ αλλά και στις κατοικίες των πλουσίων για την προστασία τους. Οι τιμές των συστημάτων συναγερμών ήταν υψηλές και δεν ήταν εύκολο για τον οποιονδήποτε να τους αποκτήσει. Σημέρα όμως δεν είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσεις ένα αξιόπιστο ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού αφού οι τιμές τους δεν είναι πλέον απαγορευτικές για τον απλό πολίτη και όντας η οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει και την χώρα μας, ο συναγερμός και η καμέρα παρακολούθησης έχουν...
>>
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Που θα βρείτε τα συστήματα ασφαλείας της Mat-security

Αττική

2010-01-09 15:43
Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση
Mat-security OE 211. 800. 0210 Αισχύλου 4 Ελευσίνα
Electron Tech 211. 780. 7848 Περιστέρι
Security system 211. 780. 7848 Πειραιά
Domus security 211. 800. 0210 Αγ. Παρασκευή

 

>>

Θεσσαλονίκη

2010-04-09 19:03

 

Κατάστημα Τηλέφωνο Διεύθυνση

Πασχάλης Βασίλης

231.220.5755

 Θεσσαλονίκη

Technoteam ΟΕ

211.780.7848

   Θεσσαλονίκη
Παπαδούλης Θώμας  211.800. 0210    Χαλκιδική

 

>>
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode