Αναζητηση στον ιστότοπο

Πλεονεκτηματα ασυρματων συναγερμων

2020-09-17 12:52

Οι πολίτες ζουν με το φόβο ότι μπορεί να είναι τα επόμενα θύματα, κάποιας διάρρηξης ή ληστείας. Τα συνεχόμενα φαινόμενα μέρα με την μέρα αυξάνονται και δημιουργήτε μια εκρηκτική κατάσταση ανασφάλειας για τον πολίτη.
Η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα επιβίωσης των πολιτών, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά να απειλούνται με απωλεία της εργασία τους, με δυσκολία αποπληρωμής των δανείων τους αλλά και με την αύξηση του μεταναστευτικού κύματος, που έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να νιώθουν ότι απειλούνται. Η ανησυχία που προκαλεί η οικονομική ανασφάλεια, σε συνδυασμό με τις αιματηρές ληστείες, τους βιασμούς, τις απαγωγές και τα εγκληματικά χτυπήματα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας και φόβου.
Πώς θα θωρακίσουμε το σπίτι μας από τους διαρρήκτες; Είναι ένα εύλογο ερώτημα.Μπορεί να πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, τα Χριστουγέννα, το Πάσχα αλλά το θέμα δεν είναι εποχικό. Η ασφάλεια της κατοικίας μας είναι κάτι που πρέπει να έχει σχεδιαστεί πολύ νωρίς, πριν τη διαδικασία κατασκευής του.
Όμως πολλά σπίτια όταν κατασκευάστηκαν δεν είχαν προβλέψει οι ιδιοκτήτες τους ότι στα επόμενα χρόνια θα είχαμε εξάρση διαρρήξεων και ληστείων ώστε να είχαν εγκαταστήσει συστήματα ασφάλειας.
Για να μην απογοητευτείτε όμως, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι και εκ των υστέρων μπορείτε να κάνετε επεμβάσεις για να θωρακίσετε το σπίτι σας. Οι ασύρματες τεχνολογίες έχουν κάνει έντονη την εμφάνισή τους σε πολλούς τομείς, ακόμα και εκεί όπου χρειάζεται μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων. Έτσι έχουν διεισδύσει και στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Οι ασύρματοι συναγερμοί υποστηρίζονται με την μετάδοση ασύρματων σημάτων.
Οι ασύρματοι συναγερμοί δεν χρειάζονται να έχουν μελέτη πριν την κατασκευή του οικήματος αφού μπορούν πολύ εύκολα να τοποθετηθούν και μετά χωρίς καλώδια, μερεμέτια και το σημαντικότερο: με χαμηλό κόστος .
 

  • Προσδίδουν άνεση κατά την τοποθέτησή τους αφού στην κεντρική μονάδα δεν χρειάζονται καλώδια να τραβιούνται για να ενωθούν με τα αξεσουάρ τους (μαγνητικές επαφές, ρανταρ, σειρήνα, πληκτρολόγιο κ.α) αλλά επικοινωνούν με ασύρματα σήματα.
  • Οι ασύρματοι συναγερμοί με την πάροδο του χρόνου κατακτούν ανάλογη εμπορική αποδοχή αφού οι λόγοι στέρησης τους είναι δικαιολογημένοι μιας και οφείλονται σε λαθεμένη πληροφόρηση και έλλειψη γνώσης στον συγκεκριμένο τομέα. Τελευταία οι ασύρματοι συναγερμοί έχουν αλματώδη άνοδο και αποκτούν μεγάλο μερίδιο στην αγορά των συστημάτων ασφάλειας επειδή προσδίδουν ασφάλεια και κυρίως επειδή δεν είναι εύκολο να τους παραβιάσουν οι επίδοξοι διαρρήκτες.
  • Η ευελιξία των ασύρματων συναγερμών παρέχετε κατά την εγκατάσταση τους, προσφέροντας την δυνατότητα να διορθώσουν κάποιο λάθος ή παραλήψη κατά τον αρχικό σχεδιασμό ή και να προσθέσουν κάποιο αξεσουάρ πολύ εύκολα και γρήγορα και μετά την αρχική εγκατάστασή τους.
  • Το θετικό όμως για τους χρήστες είναι ότι η χρήση του ασύρματου συναγερμού είναι εύκολη και δεν χρειάζονται περίπλοκοι χειρισμοί για να ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Ακόμη και όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας μπορείτε να τον οπλίσετε και να νοιώθετε ασφαλής αφού η σειρήνα θα ηχήσει όταν θα παραβιάστει κάποιο παράθυρο ή εξωτερική πορτά περιμετρικά της κατοικίας.
  • Οι μαγνητικές επαφές, τα ραντάρ, το πληκτρολόγιο, οι σειρήνες έχουν ωραία εμφάνιση και όταν εγκατασταθούν στο σπίτι σας είναι διακρητικά και κομψά. Έτσι η κατοικία σας δείχνει καλαίσθητη όπως ήταν και πριν τοποθετηθεί ο ασύρματος συναγερμός.
  • Ακόμα με τους συγκεκριμένους συναγερμούς έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας αφού οι ανιχνευτές δεν είναι συνεχόμενα ενεργοποιημένοι αλλά ενεργοποιούνται μόνο όταν αντιληφθούν παραβίαση του συστήματος.
  • Τέλος, ο βαθμός αποτελεσματικότητας ενός ασύρματου συναγερμού αυξάνεται όταν υπάρχει μια καλά σχεδιασμένη μελέτη, που θα πρέπει να υπολογίζει όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό ενδεχομένων παραβιάσεων και να διαθέτει ένα συνδυασμό μέτρων ασφαλείας. 

Για την επιλογή ενός συστήματος ασύρματου συναγερμού χρειάζεται να γίνει έρευνα αγοράς ώστε να βρείτε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για να νοιώθετε ασφαλής για την οικογένεια σας και για την περιουσία σας.

Πισω

Συμβουλές για την οικιακή ασφάλεια

Ασυρματοι ή ενσυρματοι συναγερμοι

2018-02-17 19:31
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μετάξυ ενός ασύρματου συστήματος συναγερμού ή ενός ενσύρματου συναγερμού αφού τα πλεονεκτήματα του ασύρματου συναγερμού είναι συντριπτικά υπέρ του. Σ’ ένα σπίτι που είναι ήδη κατοικίσημο και πρέπει να τοποθετηθεί ένα συστήμα ασφαλείας συναγερμού, το τελευταίο που θα ήθελε ο ιδιοκτήτης του είναι να δει σκάψιμο στους τοίχους για να περαστούν καλώδια. Βέβαια υπάρχει...
>>

Δυνατοτητες συστηματων ασυρματων συναγερμων

2009-09-16 18:44
Πολλές φορές η  χαμηλή τιμή των προϊόντων μας προβληματίζει τους ενδιαφερόμενους μήπως η χαμηλή τιμή των προϊόντων οφείλετε στην χαμηλή ποιότητα αυτών. Η απάντηση είναι όχι. Γιατί η χαμηλή τιμή των προϊόντων μας οφείλεται στην πώληση μεγάλων ποσοτήτων. Αναφορικά με την ποιότητα και τις δυνατότητες τους σας παραθέτουμε κατωτέρω περισσότερες πληροφορίες. Α. Οι...
>>

Τι είναι ασύρματος συναγερμός

2010-01-26 12:59
 Για να προστατευτούν οι κατοικίες και οι επιχειρήσεις από τους αδίστακτους διαρρήκτες τοποθετούνται συστήματα ασφαλείας. Ένας νέος τρόπος ασφάλισης και προστασίας των κατοικιών και καταστημάτων είναι ο ασύρματος συναγερμός. Στον ασύρματο συναγερμό η επικοινωνία μεταξύ των ανιχνευτών και της κεντρικής μονάδας γίνεται ασύρματα, δίχως τη χρήση καλωδίων. Ένα ασύρματο σύστημα συναγερμού σας...
>>

Οι τεχνολογικές αλλαγές στα συστήματα συναγερμών

2020-04-02 12:32
Η καινοτομία αποτελεί βασική ανάγκη για την ανάπτυξη μιας εταιρείας. Από αυτό τον κανόνα δεν θα μπορούσαν να αποκλειστούν οι επιχειρήσεις του χώρου των συστημάτων συναγερμού. Όπως είναι γνωστό τα συστήματα συναγερμού αποτέλεσαν το βασικό εκπρόσωπο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών που χρησιμοποιούνται οι συναγερμοί υπήρξαν συνεχόμενες αλματώδες...
>>

Τα προτερήματα αγοράς ενός συναγερμού σπιτιού

2018-04-30 14:48
Καθημερινώς βλέπουμε τα ποσοστά της εγκληματικότητας έχουν πολλαπλώς αυξηθεί, είναι πλέον σημαντικό να προστατέψετε το σπίτι σας με το καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Στην περίπτωση αυτή, οι ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών αποτελούν μία πολύ καλή λύση. Παρέχουν αξιόπιστη προστασία στην κατοικία σας.   Όμως πολλές φορές σχετικά με το θέμα αυτό ανυσυχούν. Στις επόμενες παραγράφους θα βρείτε μερικά από...
>>
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Συναγερμοί και συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode